Meisje met een gouden stem

Britt Harks

Je bent 13 jaar en je weet wat je wil en dat is zingen.

Als je moeder een filmpje plaatst en je staat te zingen, gaat het al snel over Facebook.

Alhoewel, Prima-fm kreeg jou in het zicht toen je moeder vertelde dat je was opgelicht door iemand die wel cd’s voor je wilde drukken.


Na eerst je spaarcentjes uit je spaarpot te hebben aangenomen, zijn de beloofde cd’s er nooit gekomen. Je bleef zitten met een kater en al snel bleek dat je niet de enige was die met dit heerschap te maken had gehad.
Aangifte doen bij de politie kan deze zaak ook niet helpen, want die zeggen om het zelf maar uit te zoeken. Gelukkig is moeder het wel bekend gaan maken, zodat iedereen kwam te weten dat de man met mooie praatjes wel van geld houdt, maar niet van zijn beloftes nakomen.

Wij van Prima-fm zijn toen eens verder gaan kijken en kwamen onder de indruk van een aantal liedjes die je zong. Daarom hebben wij in samenwerking met jouw ouders een heel uur vrij gemaakt om live bij ons te komen zingen en een interview te doen.

Britt Harks zingt al een poosje en zit op een musical vereniging. Daaraan verbonden zitten ook zanglessen, iets dat zeker is te horen.
Britt heeft een mooie, heldere stem en deze is ook zeer krachtig. De hoge tonen gooit zij eruit alsof het niets is.

Een interview doen is moeilijk, want zomaar even al die vragen beantwoorden is toch wel wat. Bovendien vergeten interviewers wel eens dat ze met een jong meisje te maken hebben, waardoor zij dan vragen gaan stellen die toebehoren aan alleen volwassenen.

Gelukkig had Britt daar bij Mariam van Prima-fm minder moeite mee en hebben zij gezellig zitten kletsen over wat voor Britt belangrijk is.

Verder geeft Britt aan; hoe leuk zij zingen ook vindt, haar school is ook belangrijk. Zeker voor haar toekomst. Wij vroegen toen wat zij zou willen zeggen tegen andere kinderen die ook graag zouden gaan zingen. Zorg dat je je school afmaakt en houdt het zingen voorlopig als hobby. aldus Britt.
Doe ervaring op met optredens als je gevraagd wordt en dan zie je vanzelf wat de toekomst brengt.

Prima-fm hoopt dat Britt binnekort met een eigen single komt en natuurlijk nodigen we haar dan uit om te vertellen hoe alles is verlopen. Uiteraard kan ze op onze steun rekenen daar waar het de promotie betreft.

Verder hebben we Britt aangeboden om op onze website bij de rubriek ‘Artiest op jouw feest’ opgenomen te worden. Daar kun je dus wat aanvullende informatie over Britt vinden. We hopen dat er mensen zijn die haar willen boeken voor een gezellig feestje.

Vanuit Prima-fm willen wij Britt nog heel veel succes wensen en hopen wij dat haar dromen waarheid mogen worden. Toi, toi toi.

By Mariam 1 augustus 2020

Voetnoot: Na dit optreden  bij Prima-fm nam Tim Hemme contact met  ons op met  de vraag  of Britt contact op wilde nemen  met  hem . Een droom  kwam  daarmee voor Britt uit want het  resulteerde in een eerste officiele single.