Ga naar inhoud

Prima-fm Topper

Hier vind je info over de Prima-fmTopper

Week 39 2023

Na enige tijd van voorbereiding en hard werken achter de schermen releast Janah Louard een gloednieuwe Nederlandstalige gypsy popsingle die een frisse wending geeft aan het genre. Het nummer heet In Jouw Ogen. Het is de allereerste keer dat de Nederlandse zanger een Nederlandstalige track uitbrengt.

Het nummer is geschreven door Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser. Muzikaal wordt Janah bijgestaan door de gypsies. “Met een unieke mix van originele flamenco gitaristen met diverse roots, waaronder Spaans, Portugees, Sinti, Marokkaans en Nederlands, presenteren we een meeslepende muzikale ervaring die je niet mag missen”, zegt Louard. “Onze muziek is doordrenkt met de rijke tradities van de gypsy muziek, maar met een eigentijdse twist die ongeëvenaard is in Nederland. We brengen de passie en emotie van de flamenco samen met de diversiteit van verschillende culturen, wat resulteert in een unieke sound die je meevoert op een reis vol verrassingen. Onze getalenteerde flamenco gitaristen brengen niet alleen hun virtuoze spel naar de tafel, maar ook hun eigen culturele achtergronden. Hun diverse roots voegen een extra dimensie toe aan onze muziek, waardoor het een boeiende mix wordt van stijlen en invloeden. Samen vormen ze een krachtige eenheid die garant staat voor een onvergetelijke luisterervaring.”

Nederlandstalige liedtekst met diepgang Naast het indrukwekkende gitaarspel verhaalt de track over liefde, verlies, vreugde en verlangen. Thema’s die universeel herkenbaar zijn en resoneren met luisteraars van alle achtergronden. In Jouw Ogen is vanaf vrijdag 8 september 2023 beschikbaar op alle grote streamingplatformen en wordt gereleasd door PVT Records.

Janah Louard in vogelvlucht Janah Louard is een ervaren zanger met een uniek stemgeluid, die een breed publiek vermaakt met zijn veelzijdige Nederlandse, Engelse en Spaanse repertoire. Janah begon op 14-jarige leeftijd als geluidsman en verzorgde op zijn 15e zijn eerste solo-optreden. Janah brak door bij het grote publiek toen hij op 19-jarige leeftijd een aflevering won van de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking van René Frogers ‘I will never fall in love again’. Met zijn twee muziekvrienden Mike Peterson en Tino Martin maakte Janah in 2009 deel uit van de succesvolle zanggroep JMT Gents. In 2021 verscheen zijn album Live At The Kurhaus, een registratie van de twee bijzondere concerten in Scheveningen.

Volg ons op social media Louard besluit: “Blijf op de hoogte van onze muzikale reis en volg ons op social media voor meer updates, achter-de-schermen beelden en meer. We kijken uit jullie reacties van onze luisteraars en zijn enthousiast om onze muziek met jullie te delen.”

Met dank aan: ScorePromotions

     =====
Week 38 2023

Als je als zangeres de titel krijgt van ‘De Parel van de Jordaan’, dan word je meteen al meegenomen in het heerlijke sentiment van pure en oprechte, volkse muziek.
Maar er is meer dan de Jordaan of Amsterdam, want de nieuwe single van Soraya

‘Lieveling’ neemt je mee naar alle plekjes waar het gezellig is in heel het land.
Met haar fantastische eigen stemgeluid maakt zij van ieder woord dat ze zingt en de melancholie in de melodie een heerlijk, opvallend liedje.

Het team rondom haar, te weten Emile Hartkamp & Norus Padidar, laten de klanken dansen in dit liedje en een ieder die dit liedje hoort en het volkse repertoire omarmt zal blij zijn met deze nieuwe single. Dat wordt het dansvloertje vol, ’n knipoog naar degene die je liefhebt en nog een extra rondje in het café.
Gezelligheid kent geen tijd……dus ja dan is het nu Soraya tijd met ‘Lieveling’

Met dank aan: Nel van Olm

     =====
Week 37 2023
 
Jorny Evers zingt over de meest bekende cocktail met Cola en Cubaanse rum!
Het onderwerp waarover Jorny Evers zingt in z’n nieuwe single gaat over de meest bekende longdrink cocktail met cola en Cubaanse rum, namelijk Cuba Libre. Diegene die dit mixdrankje zelf wil maken doet dat als volgt. Begin met de rand van je glas met een limoenpartje in te smeren. Pers een halve limoen in het glas, vul het glas met ijsblokjes en voeg met een barmaatje 45 ml Cubaanse rum toe. Vul de rest van je glas met cola, even roeren en garneren met subtiel limoenpartje. Een aantal van de liedjes die Jorny heeft uitgebracht zijn horecagericht en de verwachtingen van deze gezellige nazomerplaat zijn hoog gespannen vanwege de vrolijke klanken die door Laurens van Wessel geproduceerd zijn. Uiteraard verschijnt ‘Cuba Libre’ bij z’n vaste platenlabel Rood-Hit-Blauw.
 
Jorny: ‘Op het moment dat de single verschijnt geniet ik nog even lekker van m’n vakantie in Turkije. Als ik op 2 september terugkom kan ik s’avonds meteen een begin maken met de promotie tijdens een optreden op een groot festival. Als ik dan een Cuba Libre aangeboden krijg, laat ik hem niet staan. Ik hou van zoete drankjes en mij motto is daarom ook “zoet is altijd goed”. Ik ben erg blij met de single die door Olav Hesselmans is geschreven. Wat ook altijd heel prettig is dat Frans Bauer altijd meekijkt en pas na zijn goedkeuring de plaat de deur uit gaat. Dat doet hij al sinds ik met hem en Laurens samenwerk. Ik gaf onlangs bij Laurens aan dat ik een lekkere meezinger wilde maken en hij heeft alles uit de kast gehaald om aan mijn wensen te voldoen. Na het beluisteren van de demo werd ik meteen erg enthousiast. Daarna ben ik gelijk de studio ingedoken om ’Cuba Libre’ op te nemen. De instrumenten zijn door een live band ingespeeld en dat maakt het geheel af.’
 
Jorny is voornemens om op korte termijn nog een aantal singles op te nemen. Als er dan op een moment weinig nieuw materieel uitkomt kan hij snel handelen om een single te lanceren. Natuurlijk is zijn doel om steeds een stukje verder te komen.
 
De clip, opgenomen door Karl Kaspers is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.
Jorny Evers ‘Cuba Libre’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!
 
 
     =====
Week 36 2023
 
 
Ricardo Kamp zet met debuutsingle ‘Laat me vrij’ de eerste stap op de muzikale ladder
Hij is 17 jaar, woonachtig in ’t Harde en heeft een doel voor ogen gesteld om over een tijdje als professioneel zanger door het leven te gaan. We hebben het over Ricardo Kamp die bij Rood-Hit-Blauw producties z’n debuutsingle ‘Laat me vrij’ uitbrengt. De eerste vraag die Ricardo vaak te horen kreeg tijdens de bekendmaking van deze titel was of het een cover was van de gelijknamige single van Jannes. Vol trots kon Ricardo aangeven dat het een splinternieuwe betrof waarvoor Roy Otters de tekst en de muziek geschreven had. Volgens platenbaas Ronald Visch is Ricardo een jonge en goede zanger die het in zich heeft om het ver te gaan schoppen in de muziekwereld. Hij gaat hem hierin begeleiden en zijn management te verzorgen.
 
Ricardo: ‘Een tijdje geleden deed ik mee aan de Zomer Star Talentenjacht die werd georganiseerd door Petra Groenestijn. Achter de schermen heb in rondgevraagd naar ervaringen die beginnende artiesten hadden met producers. De naam van Roy Otters werd meerdere keren genoemd als geschikte partner. Om die reden heb ik een afspraak met hem gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik met open armen ontvangen. Om elkaar beter te leren kennen zijn we lekker gaan zitten en hebben gesproken over het beeld dat ik als zanger voor ogen had. Dat ik in mezelf geloof was één van de belangrijkste speerpunten. Ik gaf aan dat ik tijdens mijn optredens veel liedjes van André Hazes zing. Die wil ik wel blijven zingen, maar ik wil ook werken naar een eigen sound. Roy heeft getracht een klein beetje de herkenbare Hazesstijl erin te verwerken. Het lied is makkelijk mee te zingen. Bovendien blijft het refrein vanwege een paar mooie uithalen hangen. Al met al vind ik dat het best allemaal snel is gegaan als je nagaat dat ik pas in januari ben begonnen met openbare optredens. De meeste boekingen krijg ik vanuit de horeca, maar ook voor surpriseparty’s en tuinfeestjes weet men mij te vinden.’
De officiële single releaseparty vindt plaats op vrijdag 8 september 2023 bij Café Bar Club Havana in Amersfoort. Meewerkende artieste zijn: Roy Otters, Frans Zeilmaker, Jo-ann Hamer, Wesley van Doesburg en Samuel Welten. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree is gratis.
 
De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.
 
© Rood-Hit-Blauw
     =====
Week 35 2023
 

De kogel is definitief door de kerk voor Grad Damen. Samen met het team van Jannes Produkties was met de vorige single ‘Herinneringen’ de eerste stap al gezet om qua muziekstijl terug te keren naar het begin van zijn zangcarrière. Van fans kreeg hij lieve berichtjes waarin werd aangegeven dat ze blij waren dat de ‘ouwe’ Grad weer terug was. Ook een groot aantal mensen stelden dat ze hem het liefste zo hoorden zingen. Vanaf nu probeert hij liedjes te maken die daar heel dicht bij in de buurt komen. Die doelstelling wordt met zijn nieuwe prachtige levenslied ‘Nou Ga’ behaald. Zelfs het logo dat in het begin werd gebruikt is weer van stal gehaald.

Grad: ‘Het blijkt dus maar weer dat niet alle veranderingen verbeteringen zijn. Ik ben ontzettend blij dat ik veel dingen met het team van Jannes Produkties heb kunnen bespreken. Ik ben zelf super muzikaal en weet wat ik kan. Als ik een plaat klaar heb ga ik met de jongens om tafel. Dat zijn onder andere Jannes en zijn zoon Jan. Laatstgenoemde heb ik dagelijks aan de telefoon. Jan gaat voor mij alles achter de schermen regelen en op die manier kan ik me op andere zaken richten. We kunnen met elkaar heel goed door 1 deur. Jannes gaf aan zelf fan te zijn van mijn liedjes van het eerste uur. Daarom vind ik het fijn dat er aan de andere kant van de tafel iemand zit die echt weet wat hij mooi vindt. Zo kom je tot de mooiste dingen. We hebben gemerkt dat er nog steeds een hele groep trouwe fans is die toch het meest van deze liedjes houden. Van de nieuwe single heb ik zelf de tekst geschreven die over een misgelopen relatie gaat. Als één van de twee denkt dat het gras aan de overkant groener is en uiteindelijk vertrekt krijgt diegene te horen om op te passen omdat het allemaal nog niet zo slecht was. Als ik dan over zo’n onderwerp nadenk vallen de puzzelstukjes in elkaar. Ik ben ook heel erg blij dat producer Manfred Jongenelis precies begrijpt wat mijn echte fans eigenlijk van mij verwachten. Dat doet hij door de juiste instrumenten te gebruiken die hij vroeger ook voor mij gebruikte. Als je naar ‘Nou Ga’ luistert begrijpt iedereen wat ik bedoel.’

Grad geeft toe dat hij de afgelopen jaren alles op z’n eigen tempo heeft gedaan en iets uitbracht als hij daar zin in had. Vanaf nu komt daar regelmaat in. Hij gaat bovendien meer gebruik maken van de socials zodat hij zijn fans op de hoogte kan houden waar hij mee bezig is.

‘Nou Ga’ is vanaf 9 augustus 2023 verkrijgbaar. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op Youtube en de socials van Grad.

Met dank aan: ScorePromotions

     =====
Week 34 2023
 
 
De tweede single die Tinus Hoekstra bij Jannes Produkties uitbrengt heeft als titel ‘Ga jij maar lekker!’ meegekregen. Het is niet de eerste keer dat Tinus een plaat uitbrengt met het woord lekker erin verwerkt. Ruim 3 jaar geleden lanceerde hij het ritmische nummer ‘Ze is zo lekker’. Tinus omschrijft zijn nieuwste wapenfeit als een zomers liedje met een aanstekelijke beat die de komende maanden waarschijnlijk veelvuldig te horen zal zijn op de Nederlandstalige radiostations én de talloze evenementen waar hij het publiek zal vermaken. Op een aantal festivals heeft Tinus de nieuwe single al gezongen en de menigte bleef daarbij niet stilstaan.
 
Tinus: ’Het is momenteel met deze temperaturen wel afzien om op te treden, maar ondanks die hitte geef ik me voor de volle 100%. Ik heb grote waardering voor de mensen die in de bloedhete feesttenten en festivalterreinen gewoon uren staan te hossen. Ondanks dat ik voor mijn vorige single ‘Losgaan!’ uitweek naar een andere opnamestudio ben ik toch weer teruggekeerd naar Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Zo’n beetje alles singles die ik heb uitgebracht heeft hij geproduceerd. Frank kwam met het idee om Jeffrey Heesen en Quincy Wilson bij dit project te betrekken vanwege de sterke teksten die deze mannen voor meerdere artiesten hadden geschreven. Die uitdaging ging het schrijversduo maar al te graag aan. De eerste opzet die ik kreeg was al gelijk raak. Jeffrey zong telefonisch zonder muziek op de achtergrond de leuke tekst die meteen bleef hangen. Verkooyen heeft er een Tinus sausje overheen gegoten waarin de trompet een hoofdrol speelt. Ik ben er heel erg blij mee en vind het eigenlijk één van de beste producties die ik heb uitgebracht.
 
‘Ga jij maar lekker!’ verschijnt bij Jannes Produkties en is vanaf 2 augustus 2023 verkrijgbaar. De clip’, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen op Youtube
en de socials van Tinus Hoekstra.
 
RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan
 
===== 
Week 33 2023
Ron van Hoof geeft albumtrack ‘Fiesta’ vrolijk tintje met Mexicaanse invloeden
In 2019 lanceerde Ron van Hoof ter gelegenheid van z’n 45-jarige artiestenjubileum het album ‘Tijdloos’. Op deze gevarieerde verzamelaar staan al zijn singles die hij tot op dat moment had uitgebracht. Daarnaast bevat het album covers van oa. Creedence Clearwater Revival, Englebert Humperdinck, George Baker, Will Tura, The Cats en Tom Jones. Ook staat er een Nederlandstalige bewerking op van ‘Fiesta’. Dit van oorsprong Engelstalige nummer van een Haagse band uit 1962 heeft Ron door zijn vaste producer Laurens van Wessel op een sublieme manier laten verwerken. Zoals gewoonlijk verschijnt deze single bij Rood-Hit-Blauw producties.
Ron: ’Voor mijn doen ben ik best een beetje laat met het lanceren van een nieuwe single. Normaal gesproken breng ik twee producties per jaar uit, maar dat gaat deze keer niet meer lukken. Dat heeft ook te maken met de voorbereiding van mijn 50-jarig jubileum als muzikant, dat groots gevierd gaat worden op zondag 24 maart 2024 in Putte. In de loop van het jaar volgt daar alle informatie over.
 
De keuze om ‘Fiesta’ nogmaals in ee nieuw jasje te steken heeft te maken met de herinneringen die ik aan dat lied heb beleefd. Het was namelijk één van de favoriete nummers die ik jarenlang als gitarist met verschillende bands ten gehore bracht. Ik vertelde tegen Laurens dat ik van dit lied eigenlijk een lekkere zomerse versie wilde opnemen met Mexicaanse- en Cubaanse invloeden. Als hoge uitzondering stemde ik toe met de toevoeging van accordeongeluiden. In het verleden kwamen die wel vaker voor in mijn producties, maar het liefst laat ik dat tegenwoordig achterwege. Toch wist Laurens mij te overtuigen door heel subtiel dit instrument toe te voegen.’
De afgelopen maanden heeft Ron niets te klagen over de aanvragen voor optredens. Met name uitnodigingen om in België het publiek te verblijden met zijn muziek komen steeds vaker voor. Naast zingen wordt Ron ook regelmatig gevraagd om als presentator van feestavonden en evenementen acte de présence te geven.
De kans is overigens heel groot dat er volgend jaar ter gelegenheid van zijn 50-jarige jubileum wederom een gevarieerd album van Ron verschijnt. Hij heeft nog zo veel ideeën op de plank liggen die in een nieuw vaatje gegoten kunnen worden.
 
Ron van Hoof: ‘Fiesta’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!
 
     =====
Week 32 2023
In navolging van z’n vorige single “Jij Past Bij Mij” presenteert Marvin de Geest vol trots z’n nieuwe paradepaardje “Oh Mia Bella”. Marvin had een melodielijntje aan Manfred Jongenelis overhandigd met de bedoeling om deze uit te laten werken tot een ritmische single die aan zou sluiten op zijn voorganger.
 
Deze plaat leverde hem een groot aantal leuke reacties op en heeft ervoor gezorgd dat hij weer een trede hoger op de ladder is beland. Marvin wil zich gaan onderscheiden door zijn eigen muzikale weg te bewandelen. Samen met het team van Cornelis Music is daar lang over gesproken en de neuzen staan dezelfde kant op.
 
Marvin: ‘Ik wil de dingen doen die ik leuk vind en hoop dat mijn fans daarvan genieten. Het echte hoempapa gebeuren is niet echt mijn ding. Ik denk ook niet dat ik zoiets snel zou uitbrengen. Je moet natuurlijk de liedjes die je uitbrengt elk weekend ook op het podium vertolken. Ik weet zeker dat de lol er op die manier bij mij dan snel van af zal gaan. In ieder geval bevalt het Mambo stijltje mij prima. Heerlijke dansbare muziek die alle lichaamsdelen laat bewegen. Ik weet dat het best lang geduurd heeft voordat ik weer met iets nieuws kwam, maar dat heeft ook te maken met mijn perfectionisme. “Oh Mia Bella” is gewoon mijn dingetje. Carlo Rijsdijk heeft een prachtige tekst geschreven en Manfred voor het arrangement een groot aantal instrumenten uit de kast getrokken. Met name de blazers hebben een belangrijke rol gekregen. Ik hoop echt dat ik hiermee ook weer een stapje vooruit kan zetten en steeds meer mensen bereik met mijn muziek.’
   =====
Week 31 2023
Joey Knipping is een rasechte Nijmegenaar en komt uit een muzikale familie.
Hij is al vele jaren actief als zanger en samen met zijn broer Jean jr. treden ze regelmatig op als “De Gebroeders Knipping”
en hebben al vele singles uitgebracht.
 
Het nummer “Mijn lieve jongen” gaat over het zoonje Lio van Joey.
Samen met zijn vader Jean senior, die tevens ook zanger en liedjesschrijver is hebben ze het nummer geschreven.
Het nummer is een variant op het Duitstalige liedje “Hasta Mañana” van Frans Bauer.
 

Voor vader Jean is het zijn vierde liedje dat hij over zijn kleinkinderen schrijft.
Er zijn niet veel opa’s in de hele wereld die dat kunnen zeggen aldus een trotse opa Jean Knipping.
Hij schreef eerder over zijn kleinkinderen Melody, Benthly en Jenna.
De single “Mijn lieve jongen” is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en het nummer is uitgebracht bij Berk Music en de videoclip is gemaakt door Smartmedia.

Dank aan The Plugger

 
  =====
Week 30 2023

De nieuwe single van Henk Dissel en Jessey uitgekomen genaamd “Tijdbom”. Het is een vrolijke sound die weer echt de Henk Dissel sfeer heeft, Henk had de demo gehoord en dacht direct dit is echt iets voor een duet samen met een dame. En zou kwam hij Jessey tegen op instagram. En zo geschiede het nu dat dit hun eerste samenwerking is en waarschijnlijk ook niet hun laatste.

Jessey is afkomstig uit Den Haag en dit is haar eerste release in het Nederlandstalige segment.
Ze is vanaf deze week ook getekend onder het label van Henk, HD Music.
Ze hebben de single ook op 3 juni gedaan in de AFAS en daar sloeg het nummer al direct aan bij het publiek.

Met dank aan: ScorePromotions

     =====

Week 29 2023

Vinzzent brengt betoverende nieuwe single ‘Geluksmomentje’ uit, een lofzang op de kleine geluksmomentjes in het leven.

Vinzzent, de getalenteerde zanger bekend om zijn positieve instelling en aanstekelijke muziek, verrast opnieuw zijn fans met de release van zijn betoverende nieuwe single, ‘Geluksmomentje’. In ‘Geluksmomentje’ brengt Vinzzent een boodschap van vreugde en optimisme, waarbij hij ons eraan herinnert dat geluk te vinden is in de meest onverwachte situaties. Het nummer nodigt luisteraars uit om stil te staan bij de mooie ervaringen die het leven te bieden heeft, of het nu gaat om een warme knuffel, een zonnestraal die door de wolken breekt of een oprecht gesprek met een dierbare.

Om de betoverende sfeer van ‘Geluksmomentje’ visueel tot leven te brengen, heeft Vinzzent de videoclip opgenomen in het prachtige Den Bosch. Met zijn karakteristieke straatjes, historische gebouwen en gezellige sfeer, vormt deze stad het perfecte decor voor de boodschap van het nummer. De beelden laten de diversiteit en schoonheid van het dagelijkse leven zien, terwijl Vinzzent met zijn kenmerkende energie en charme door de straten zwerft.

Vinzzent is vastbesloten om met ‘Geluksmomentje’ dezelfde impact te creëren als wat hij ooit deed met zijn grote hit ‘Dromendans’. Het nummer is een perfecte aanvulling op zijn repertoire van positieve en energieke muziek die zowel jong als oud weet te raken.

Met dank aan: Nel van Olm

     =====
Week 28 2023
Ronnie Ruysdael vond het weer tijd voor een eigen nummer deze
zomer. Hij trok zich terug in zijn schrijfkamer en kwam tevoorschijn met
de tekst van ‘Dansen tot de zon weer opkomt’ onder zijn arm.
Hoe gaat de mensheid om met teleurstelling, met frustratie, met
afwijzing… Waar haalt zij de moed vandaan om door te gaan?
Luister naar de opsomming van Ronnie met vele redenen om de moed
op te geven, maar deze Ruysdael kijkt vooral naar het lichie aan de
horizon.
Gewoon blijven dansen, is het advies.
    =====
Week 27 2023

De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg) heeft vanaf 2018 negen nummers uitgebracht. Natuurlijk moest nummer tien een zeer vrolijk nummer zijn, zeker gezien de periode van het jaar, de zomer. Daarom voegt hij aan dat rijtje een prachtige nieuwe single “Je bent zo mooi!” toe;

Een ontzettend gezellig zomers nummer met een swingend tempo en een hoog meezinggehalte. Het nummer is een cocktail van feestelijke muziek met een zomers karakter, wat samen met accordeon en trompet tot een zeer feestelijk nummer is gemixt. De tekst is geschreven door Dennis Rietberg zelf en de produktie is opgenomen bij de jonge talentvolle producer Dylan van der Feen in The Office Studio/ BME Bookings in Schraard.

Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; “Sexy Lady “ Nou je doet maar”, “Guus kom naar huus”, “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”, “Jonge god van 50”, “Mooie meisjes” , “Laat me nooit meer alleen!” en het in januari uitgekomen “Marie!” Waarmee hij landelijk gedraaid werd en wordt op de radiozenders in Nederland en België.

Je bent zo mooi!” verschijnt natuurlijk bij alle grote download en streaming portals via het label van CD Hamster Music.

De videoclip is vanaf dan ook te zien via o.a. Youtube en de bekende tv kanalen en is gemaakt door Jaap van Didden van JVD-Recording. Met dit heerlijke nummer laat Denys horen dat hij beschikt over een breed scala aan soorten Nederlandstalige muziek wat hij graag uitbrengt, van romantisch tot feest.

Met dank aan: Willem de Bie

  =====
Week 26 2023
.🌺🌴🧡 Mijn Pulau Ambon 🧡🌴🌺
~•♡•~ Mijn nieuwe single (Nederlandstalig) ~•♡•~
Mijn grootouders kwamen net als zovele in de beginjaren vijftig vanuit Nederlands-Indië naar Nederland en vonden er hun bestaan. Maar de heimwee naar Indië bleef bestaan. Tekstschrijver Huub Arents kwam op het idee om een lied te schrijven voor deze grote groep mensen. Hij is opgegroeid met de nieuwe generatie Indo’s en grootgebracht met de muziek van The Blue Diamonds, Anneke Grönloh en Rudy van Dalm. Hij benaderde Bart van der Post, componist, producer, gitarist van o.a. Koos Albers en Gerard Joling en ook van Indonesische afkomst of hij op het eerder opgenomen instrumentale muziekstuk “Pulau Ambon” een tekst mocht schrijven.
 
Inmiddels is het lied door mij ingezongen en op single uitgebracht met als titel “Mijn Pulau Ambon”. Het nummer is vooral bestemd voor alle Indische Nederlanders, ter herinnering aan het verre Indië. Het eerste exemplaar is aan mijn inmiddels 93-jarige oma aangeboden.
 
~ Artiest:  Victoria Eman
~ Songwriter & productie: Huub Arents
~ Muziek & arrangement: Bart van der Post
~ Studio recording: Hemelrijk Music Productions / Soundengineer Marco Hemelrijk

=====

week 25 2023

Dat Marlous bruist van energie en vaak leuke ideeën heeft is bekend. Ze zit niet stil en gaat uitdagingen niet uit de weg. Samen met Spang! dook ze onlangs de studio van Manfred Jongenelis in om het prachtige duet ‘Adios Amigo’ op te nemen. Voor Marlous is het niet de eerste keer dat ze een duet uitbrengt. Samen met René Karst, Jeroen Russchen en Piet Jr. heeft ze al succesvolle singles gelanceerd. Voor Spang! is dit compleet nieuw. Hij was dan ook zeer verrast en vereerd dat Marlous hem vroeg om gezamenlijk een lied op te nemen dat het zomergevoel overbrengt. Het gaat over een vakantieliefde in Ibiza.

Marlous: ‘Tijdens een optreden kwam ik Harm een keer tegen. We raakten met elkaar in gesprek en daaruit bleek dat we allebei elkaars optreden goed vonden. Omdat Spang! net zo’n uniek stemgeluid heeft als mij leek, het mij een uitdaging om die stemmen bij elkaar te brengen. We zongen samen wat A capella en het bleek inderdaad een schot in de roos. Naast onze stemmen passen we qua leeftijd en uitstraling ook perfect bij elkaar. Dat plaatje klopt dus. Ik ben ervan overtuigd dat, als ik Spang! niet had gevraagd, hij mij ooit zou benaderen voor een duet. Spang! vond het een fantastisch plan en samen hebben we alles van A tot Z verder besproken. We waren het snel eens over de stijl van de single, namelijk Nederlandstalige reaggeton muziek. Tekstschrijver Hans Louws hebben we gevraagd om in de stijl van het nummer ‘Liefde van het leven’ een vrolijk zomers liedje te maken. De eerste demo die we ontvingen was al gelijk goed. Omdat zowel Spang! als ik liedjes hebben opgenomen bij Manfred Jongenelis was het voor ons niet moeilijk om hem ook deze productie te laten maken. Hij is ook verantwoordelijk voor de accordeonpartijen.’

Wat wel even een dingetje is voor Marlous zijn de knobbels op haar stembanden. Binnenkort ondergaat ze een derde operatie. Tot die tijd mag ze op doktersadvies het podium niet op. Voorlopig is ze nog niet te boeken en hoeven de fans ook niet te verwachten dat zij samen met Spang! op de bühne staat.

Om de beelden van de clip zo realistisch mogelijk te maken toog het gezelschap samen met clipproducent Lennen Oldenbeuving naar een cocktailbar in Groningen. Daarnaast zijn er beelden geschoten in een oude fabriek. Daar staan Marlous en Harm tegenover elkaar te zingen. Het is echt de moeite waard om deze clip te bekijken.

De clip ‘Adios Amigo’ is vanaf woensdag 31 mei 2023  te bewonderen op Youtube en de socials van Marlous en Spang!.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

      =====

week 24 2023

Nicky Baegen is heel erg benieuwd naar de reacties die zijn nieuwe single ‘Boomerang’ ongetwijfeld zal opleveren. De sound wijkt namelijk nogal veel af van wat het gros van de Nederlandstalige artiesten tegenwoordig presenteert.

Zijn nieuwe single ‘Boomerang’, die wederom bij platenlabel RoodHitBlauw verschijnt, kan inderdaad niet vergeleken worden met het actuele aanbod. Nicky is dan ook voornemens om die lijn aan te houden en er een eigen draai aan te geven. In ieder geval heeft hij het gevoel dat hij met ‘Boomerang’ op de goede weg zit.


Nicky:’ Ik ben er super trots op. Het is van origine een Hongaars lied dat door het team van Sonic Solutions een tikkeltje sneller is gemaakt en vol is gebouwd met heerlijke trompetgeluiden. Niemand in mijn omgeving kende het nummer waarvoor ikzelf de eerste én tweede stem heb ingezongen. Ik durf best te zeggen dat dit tot nu toe de beste productie is die ik heb uitgebracht.

Het idee om juist deze plaat te coveren ontstond op een zondagmiddag toen ik met mijn vader muziek zat te luisteren. Wij waren een Sinti speellijst aan het afspelen. Op het moment dat deze plaat voorbij kwam riep mijn vader heel spontaan…dit wordt hem! Nadien hebben we het lied nog een paar keer ten gehore gebracht en ik moet eerlijk zeggen dat mijn enthousiasme steeg. Ik heb voor de opname speciaal zangles genomen bij Wiesje Westerlaken om het beste van mij te laten horen.

De originele versie die door een vrouw is gezongen ging over de liefde en vreemdgaan. Omdat ik het allemaal lekker simpel en cliché wilde houden schreef ikzelf een paar zinnen op papier. Overigens is Pascal de Vormer verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van de Nederlandse tekst waarin ook een zin is verwerkt die verwijst naar m’n vorige single ‘Elke dag een feestje’. Ik hoop echt dat het aanslaat.

   =====

week 23 2023

Ik ben Tineke willems
Geboren te Den Ham  en ben nu woonachtig in Dalfsen.

Ik heb jaren lang in verschillende bands opgetreden zoals Rembrandt en de roffels enz enz
Heb verschillende talentenshows gedaan.
In 2008 heb ik mijn eerste single uitgebracht (Geef mij de avond en Dan denk ik aan jou)
Van 2010 tot tot 2022 ben ik actief geweest in het duo Harten 10

Nu ben ik “solo” pad ingeslagen.
De komende tijd komen er veel nieuwe dingen aan zoals deze prachtige nieuwe single “liefde voor muziek”

Wil je meer over mij weten dan kun je mij vinden op Facebook Tineke Willems en ook Instagram in Tik Tok

Tot ziens bij één van mijn optredens

Liefs Tineke

Met dank aan: Score Promotions

  =====

   week 22 2023

Voor Pierre de Haan is zingen zijn lust en zijn leven. De geboren en getogen Amsterdammer heeft, met een altijd zingende moeder en zijn bekende zus Renée de Haan, muziek met de paplepel ingegoten gekregen.

De laatste jaren hebben zeker zijn vruchten afgeworpen en in mei van dit jaar staat er voor Pierre weer een mooi project op stapel. Onder zijn eigen label ViNL zal Pierre het nummer “Kom Schat” als single releasen. Dit is een track van zijn mooie CD-album “Geef me je liefde” uit 1998 geschreven door schrijver en zanger Rinus Ponsen. Na vele enthousiaste reacties en de vraag om het nummer als single uit te brengen is het er, 25 jaar na dato, dan toch van gekomen. De single is vernieuwd naar een prachtig eigentijds product met een fantastisch arrangement geproduceerd door topproducers Bram Koning en Hans Bedeker.

     =====

week 21 2023

Ik ben opgegroeid in een muzikaal gezin waarin mijn ouders een zang duo vormden, en in musicals speelden.

Vol bewondering ging ik regelmatig mee naar zowel de repetities als de shows, en kende ik de liedjes eerder uit mijn hoofd dan zijzelf. Dat ik zelf ooit op het podium zou belanden was niet vanzelfsprekend aangezien ik enorm verlegen was. Maar vlak voor mijn puberteit veranderde dit compleet en werd ik opeens een podiumdier. Zo begon ik op mijn veertiende met talentenjachten, en kreeg ik hier en daar een optreden. Vrijwel direct wist ik, dit is wat ik wil, dit is wat ik het allerliefste doe. En zo begon mijn avontuur in de muziek..

Inmiddels ben ik 32 jaar en sta ik aan de vooravond van de release van mijn tweede single, “JIJ BENT EEN SPETTER“. Een nummer geschreven, gecomponeerd en opgenomen bij Niels Lingbeek in zijn studio. Na mijn vorige single ‘Mijn dag kan niet meer stuk’ die in 2021 uitkwam en het heel lekker heeft gedaan bij diverse zenders in Nederland, was het weer eens tijd voor een nieuwe single. Dus afspraak gemaakt met Niels en voilà hier is die dan, en je mag 1x raden over wie het gaat.

Met dank aan: Willem de Bie

======

week 20 2023

In de bijna 27 jaar dat Stefan Mondial zich profileert als zanger heeft hij al met een aantal vooraanstaande producers samengewerkt. Omdat Stefan op zoek was naar een vernieuwend eigen geluid stuurde hij een privéberichtje naar Colinda met de vraag of zij hem een tip kon geven. Aangezien Colinda al geruime tijd vol tevredenheid samenwerkt met producer Frank Verkooyen gaf ze aan dat deze grote man achter The Boom! Music Studio, ook wel iets voor hem kon betekenen. Een afspraak was snel gemaakt en na een paar uurtjes babbelen wist Frank al welke richting hij voor Stefan in petto had. Met het nummer ‘Voor spijt heb ik geen tijd’ laat Stefan een verrassende sound horen waar hijzelf heel tevreden over is. Het is pittiger dan we van hem gewend zijn, het knalt én het is een zeer mooi radionummer.

Stefan: ‘De tekst die door Wim Roeffen is geschreven past perfect bij mij. Alles draait om de slingers die je in je leven zelf moet ophangen omdat een ander dat niet voor je doet. Op het podium straal ik die gezelligheid ook uit. Ik probeer het publiek de zorgen van alle dag te laten vergeten en betrek ze daar ook bij. Ik zing niet voor het geld, maar voor het plezier. Ik hoef er niet van te leven en hoop dit nog jaren te mogen doen.’

De single ‘Voor spijt heb ik geen tijd’ is vanaf 3 mei 2023 te streamen bij de bekende portals. De kleurrijke clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Stefan Mondial.

     =====

 week 19 2023

Dans met Diego tot de zon opkomt, want stilstaan op zijn nieuwe single is geen optie!

Diego Holzken is klaar voor de zomerse temperaturen en dit brengt hij maar al te graag naar voren in zijn nieuwe nummer ‘Dans Met Mij (Vamos A Bailar)’.

We kennen Diego natuurlijk allemaal van zijn heerlijke zomerse singles. In 2018 scoorde Diego al een grote hit met ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ en daar voegde hij later nog vele nummers aan toe, waaronder ‘Verslaafd Aan Jou’ & ‘Mijn Loterij’.

Ook deze single heeft alle ingrediënten voor een hete zomerplaat: een dansbaar ritme, liefdevolle tekst en deuntje wat je niet meer uit je hoofd krijgt!

Deze heerlijke sound is dan ook passend voor jong en oud en heeft als doel om mensen samen te brengen om vervolgens op iedere plek 100% te kunnen genieten. Ook heeft deze single natuurlijk een frisse zomerse videoclip nodig! Zo eentje waarbij de zomerkriebels opborrelen en je wordt meegenomen in het verhaal van een romantische liefde die bij hoge temperaturen ineens weer opbloeit. Check! En Diego zelf speelt natuurlijk een hele belangrijke rol. Ben jij ook zo benieuwd of hij zijn ware liefde zal vinden?

“Ik heb bij deze single geluisterd naar mijn eigen gevoel en daarnaast mijn fans gevraagd wat zij graag van mij willen horen. Ik kan niet wachten om heel Nederland mijn nieuwe muziek te laten horen!’ Aldus Diego Holzken.

“Laat je gedachten varen, laat ze achter, sluit voor nu je ogen, vergeet even de tijd”..
Geniet vooral van de nieuwste single ‘Dans Met Mij (Vamos A Bailar)’

      =====

  week 18 2023

Effe voorstellen, ik ben Karel Verspaget, zanger uit Sittard,
Graag wil ik jullie mijn single presenteren “tot aan de horizon”

Dit nummer is geschreven en geproduceerd door de studio van Manfred Jongenelis, deze staat, vind ik, garant voor een top productie en dat is dan ook de reden waarom ik hem heb benaderd om voor mij een nummer te maken.

Ik ben super tevreden met t eindresultaat!! Hoop dat jullie dat ook zijn en mijn single willen beluisteren, het is een swingend zomernummer geworden over de liefde, geen kalverliefde maar meer volwassen liefde, daarom ook de clip met een volwassen en ouder danspaar !!

Ik ben tevens dankbaar dat Dennis van der Kraan van Score Promotions uit Hoofddorp dit nummer wil promoten voor mij, dit geeft mij t vertrouwen dat ik een goed nummer heb gemaakt.
Dank voor de aandacht in deze, met vele groeten Karel Verspaget

   =====

week 17 2023

We gaan walsen met Jettie Pallettie! Deze enigszins ouderwetse dans blijft boeien.

Tijdens haar optredens brengt Señora Pallettie regelmatig haar walsjes en haar publiek walst heerlijk met haar mee. Zo ontstond het idee om eens een wals als single te brengen en maakte zij samen met Waylon van der Heijden deze onvolprezen “Bubbelwijn”.

In haar single beschrijft zij een party waar het, zoals altijd met dit feestorkaan, weer Feest in de Tent is. De bubbels gaan aardig rond en het wordt een ware happening met fijne vrienden in de juiste sfeer. Helaas voelen de bubbels de volgende ochtend wat minder prettig en ja spijt komt na de zonde.

De single wordt uiteraard begeleidt door een fantastisch clip, opgenomen in Altea, Spanje.

Voetjes van de vloer en wals mee met Jettie Pallettie en haar Bubbelwijn !

Met dank aan: ScorePromotions

      =====

week 16 2023

De eerste single die Anthony Joosten door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio liet produceren wijkt compleet af van de muziekstijl die de uit Arnhem afkomstige zanger voorheen hanteerde. Hij heeft de Spaanse klanken ingewisseld voor gezellige accordeonklanken die de titel van de plaat ‘Lente in mijn hart’ eer aan doen. Volgens Anthony krijg je automatisch het voorjaarsgevoel dat je gelijk in de juiste stemming brengt. De kans bestaat dat de melodie, met name voor 50-Plussers,  herinneringen naar hun jeugd teweeg zal brengen. Deze is namelijk gebaseerd op ‘Aries’ van Gary Fane en dat was in de jaren ’80 toch een behoorlijke wereldhit.

Anthony: ‘Via via kwam ik eigenlijk in contact met Verkooyen. Na een babbeltje en een kopje koffie wist Frank dat ik op zoek was naar een dansbaar nummer waar iedereen vrolijk van moest worden. Een paar dagen later stuurde hij mij via de app een geluidsfragment. Hij vroeg aan mij om hier goed naar te luisteren en eventueel een vervolgstap wilde zetten door het project samen uit te werken.  Ik was gelijk heel enthousiast en ben blij met deze samenwerking waar overigens ook tekstschrijver Björn de Leijer deel van uitmaakt.  Ik ben ontzettend benieuwd naar de reacties van de Nederlandstalige radiostations en natuurlijk ook van het publiek.’

Met dank aan: Score Promotions

      =====

week 15 2023

Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. Met zijn nieuwe muziek zegt Jan sorry tegen vele Linda’s behalve die ene… Lilluke Linda.

Het is een ontzettend vrolijk nummer op de melodie van de feestklassieker van Chris Andrews dat ons herinnert aan een mooie vrouw met een *ut karakter.

     =====

 week 14 2013

Met haar achtste solo single brengt Petra van Zundert met als titel JOU VERGEET IK NIET, een nieuwe meezinger uit. Dit keer een gezellige wals.
Deze single is een voorloper op haar eerste album die Petra dit jaar wil uitbrengen.
Tekst en muziek van Jou Vergeet Ik Niet is door Petra zelf geschreven en gearrangeerd in de studio van Manfred Jongenelis. De clip zal binnenkort te zien zijn op You Tube en op o.a TV Oranje.   

=====

week 13 2023

De nieuwe Cd van zangeres Wilma Fieten Met een beetje liefde is woensdag 22 maart uitgekomen.
Het is naast 2 albums en een single Wilma haar zesde CD.
Ze zing al vanaf de lagere school waar ze op feestavonden altijd standaard op het toneel werd gezet en met een “opa” uit de zaal zou het erg zijn lieve opa ging zingen.

Rond haar zestiende begon ze in bandjes te zingen waarvan de eerste jaren in en bruiloft & partijen formatie en later in een coverband.
Op haar 28 ste kwam haar eerst album uit met daarop het nummer mijn hart denkt nog altijd aan jou welke nog altijd favoriet is bij de Hollandse en piratenzenders.

Wilma haar optredens zijn landelijk en breed en variëren van een piratenavond tot een opening in een museum.
Met een beetje liefde is een vrolijk nummer en de tekst is door haarzelf geschreven.

     =====

week 12 2023

De nieuwe single ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ van Gerrit Vos staat bol van vrolijke klanken. Zo gek is dat nou ook weer niet omdat zijn vaste producer Manfred Jongenelis daar natuurlijk een behoorlijke reputatie in heeft. Met name de opgewekte accordeonpartijen die Manfred zelf heeft ingespeeld, komen als een rode draad terug in het uptempo nummer waar je absoluut niet bij stil kunt blijven staan. Stil blijven staan tijdens een optreden van Gerrit is overigens bijna niet voor te stellen. Hij kijkt eerst even welk publiek aanwezig is en bepaalt ter plekke wat hij gaat zingen. Zijn repertoire is erg breed en hij zingt niet alleen maar Nederlandstalige liedjes. Naast evergreens van Frans Bauer, Jannes en Corry Konings vermaakt hij zijn fans ook met nummers van Elvis Presley, Fats Domino en Roy Orbison.

Omdat Gerrit regelmatig bij zijn maatje Manfred Jongenelis op de koffie komt wordt er veel over muziek gesproken. Zijn vorige plaat ‘Duizend rode rozen’ verscheen bijna een jaar geleden en vond Gerrit het de hoogste tijd worden voor een opvolger. Hij wilde een compleet nieuw liedje en vroeg aan Manfred of hij daar een leuk idee over had. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Samen met Carlo Rijsdijk heeft hij ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ geproduceerd die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw wordt uitgebracht. De samenwerking met Ronald Visch van RHB omschrijft Gerrit ook als zeer prettig. Zij kennen elkaar ook al jaren en weten wat ze aan elkaar hebben.

Gerrit weet ook al welke single hij over drie maanden gaat lanceren. Hij houdt de titel nog even geheim, maar hij is ervan overtuigd dat zijn fans dit echt kunnen waarderen. Het enigste wat hij daarover wil vertellen is dat het een 2.0 versie betreft van een lied dat hij eerder uitbracht en nog steeds één van de meest gevraagde verzoekplaatjes is tijdens zijn optredens.

Score promotions   

     =====

week 11 2023

Glans in de nacht, de nieuwe single van Ger Edwards, zou zo een hitsingle voor Benny Neyman kunnen zijn geweest.

Het is schrijver en componist Kees Tel gelukt om een ontluikende liefdesnacht te leggen over een sfeervolle melodie speciaal geproduceerd voor Ger Edwards. Met gebruik van bouzoukis en een echt strijkers ensemble is het een heerlijke meezinger met een Grieks karakter geworden waarmee Ger Edwards een stukje nostalgie brengt van toen.

De release en promotie van Glans in de nacht verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. De videoclip is gemaakt door JVDRecording. Het liedje is te zien en te streamen op de bekende portals.

Tribute to Benny Neyman Show

Ger Edwards heeft inmiddels een groot eigen repertoire, maar voor de liefhebbers van Benny Neyman is hij nu ook te boeken met een 40 minuten durende Tribute show waarin Ger diverse bekende en minder bekende liedjes van zijn vroegere idool zingt.

     =====

week 10, 2023

Als je Henk Wijngaard vraagt hoeveel singles hij heeft geschreven moet hij het antwoord schuldig blijven. Bij benadering noemt hij het getal 600. Wat Henk echter nooit zal vergeten is dat zijn opa Hendrik een paar weken nadat zijn allereerste single In m’n cabine verscheen overleed. Omdat Henk eigenlijk vanaf kleins af aan is opgegroeid bij zijn grootouders en geen echte vader heeft gekend, nam zijn opa deze taak over. Louis, de jongste zoon van Henk, liet hem pasgeleden een van oorsprong Zuid- Afrikaans lied horen. Hij stelde voor dat Henk daar een Nederlandstalige versie van zou maken over die tijd. Om opa Hendrik te eren schreef Henk een tekst over de wijze woorden die zijn opa hem bijbracht. Overigens is Henk ook naar Hendrik genoemd.

Henk: Mijn opa leerde me altijd om niet bang te zijn als er iets niet goed ging. Van fouten leer je en uiteindelijk komt bijna alles weer goed. Die wijze woorden ben ik nooit vergeten. Daarnaast heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Met die melodielijn en de tekst ben ik naar producer Niels Lingbeek gegaan. Hij heeft mij heel goed weten te coachen en ben trots op het eindresultaat. Ik weet zeker dat mijn opa trots op mij zou zijn, zeker na al die jaren dat ik op het podium sta. In november 2024 hoop ik m’n 50-jarige artiestenjubileum te vieren. In welk vaatje dat gegoten gaat worden weet ik nog niet, maar dat laat ik zo maar niet voorbijgaan. Inmiddels maak ik al 3 generaties blij met mijn muziek. Elke keer als zowel jeugdigen als de oudere garde veel van mijn liedjes meezingen, geniet ik met volle teugen. Over 4 maanden bereik ik de leeftijd van 77 jaar en denk nog lang niet aan stoppen.

     =====

week 9, 2023

Sylvia heeft weer een nieuwe single uitgebracht met de titel “Mijn meisje” onder het label Disclosure Music Productions. Het gaat over de liefde van een oma voor haar kleindochter. Het nummer is een mooi gevoelig liedje dat elke oma zeker zal raken.

Tekst en muziek is van Grad Damen.

     =====

week 8 , 2023

Catharina Hulters covert ” Een keer teveel” van Stella

Tijd voor een nieuw jaar met nieuwe muziek. Er zijn prachtige nieuwe liedjes gemaakt met Emile Hartkamp en Norus Padidar die klaarliggen en in het nieuwe jaar zullen uitkomen daar kan ik haast niet op wachten aldus Catharina Hulters. Maar wat ook leuk is en nieuw, is dat ik af en toe een cover zal maken met Joris Van Dijk van Sonic Solutions.

De eerste is” Een Keer Teveel” van Stella. Altijd al een van mijn favoriete liedjes geweest aldus Catharina Hulters.

     =====

week 7, 2023

Jawel, onze grote vriend Jan “’Ons moeder zeej nog” Biggel doet ook weer mee. Ook hij brengt ons een lekkere carnavalsknaller waarvoor we wel even het kippenhok ik moeten om kennis te maken met zijn iets wat hitsige haan.

Jan neemt ons mee in de wereld van een haan die het doet als een konijn met alle gevolgen van dien. Klinkt allemaal razend vrolijk, maar ergens zit er ook een diepere tragische ondertoon in dit prachtige chanson. Al is het fijn om te weten dat de volgende generatie ook altijd weer klaarstaat om de boel over te nemen.

     =====

week 6, 2023

Wat kan de klank van de pure Hollandse Volksmuziek toch heerlijk zijn, mits……

Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt.

Het is helaas een bijna uitstervend Muzikaal ras in onze Vaderlandse Showbusiness, maar bijna is nog niet helemaal…..want SORAYA heeft dat Muzikale klankje nog helemaal in haar warme stemgeluid.

Oude tijden herleven, van Marianne Weber tot Renee de Haan, dat wat de mensen zo massaal hebben omarmt en liefhebben.

Samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar, gaan ze de komende jaren vol aan de bak om dit genre hoog in het vaandel te houden en er wachten nog meer singles te popelen om dit te delen met alle fans van het Oh zo mooie Nationale stukje Cultuurgoed, waar we heel zuinig en trots op moeten zijn en blijven.

Kortom ‘JIJ LAAT ME LACHEN’ is de voorloper op nog vele heerlijke singles in 2023 en 2024.

Met dank aan: ScorePromotions

     =====

Week 5, 2023

HAL VAN SCHAAMTE ~ ♡
En hier is mijn NIEUWE nummer (inclusief videoclip) HALL OF SHAME ♡ ~
Dit prachtige Country Gospel/Blues nummer is geschreven door Songwriter Everett Adams uit Canada 🇨🇦
 
Inmiddels kreeg ik het nieuws dat ook dit nummer genomineerd is voor de Red Carpet Award Show in Nederland die op 19 augustus 2023 🎵🙏🍀 wordt gehouden.
 
Dit nummer is opgenomen bij Studio Hemelrijk Music Productions in Nederland 🇳🇱 en is ook gemixt en gemasterd door mijn Soundengineer Marco Hemelrijk die er (zoals gewoonlijk) uitstekend werk aan heeft geleverd. 🎧🧡
 
Dit nummer staat inmiddels ook op mijn YouTube kanaal en op mijn ReverbNation pagina.
 
Ik hoop dat jullie mijn nummer weer kunnen waarderen,
Victoria Eman
     =====

Week 4, 2023

Leon Basley vierde afgelopen jaar z’n 30 jarige artiestenjubileum en staat nog steeds open voor vernieuwingen. Dat blijkt wel als je z’n nieuwe single ‘Ik kan het toch nooit goed doen’ beluisterd waarin wordt bestempeld dat een man z’n best doet ondanks de opmerkingen die daar vaak aan voorafgaand ten grondslag gaan. De muziekstijl neigt naar de Nederlandstalige popkant en dat is totaal nieuw voor Leon.

Leon: ‘Het is voor mij de eerste samenwerking met Bas v.d. Heuvel, Jeroen Vredeveld en Robert Vredeveld. Zij timmeren momenteel goed aan de weg. Zij stuurden mij een aantal demo’s en kreeg een heel goed gevoel bij deze track. Ik hoop met deze verfrissende sound ook een nieuwe doelgroep te bereiken. Natuurlijk blijf ik gewoon als Nederlandstalige zanger m’n dingetjes doen en ook als Elvis imitator blijf ik het publiek vermaken. Via via kwam ik in contact met Ton van Gils (Nationale Artiesten Parade). Na een goed gesprek hebben we besloten om te gaan samenwereken. Ik heb nog veel plannen op tafel liggen die in de loop van de tijd uitgewerkt worden. In ieder geval bruis ik van energie’.

‘Ik kan het toch nooit goed doen’ is uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.

=====

Week 3, 2023

Voor Roy van der Veen is het muzikale leven na het 12.5 huwelijk van zijn moeder en haar man er compleet anders uit gaan zien. Tijdens vroegere vakanties op de camping zong hij wel eens een deuntje, maar daar bleef het dan ook bij. In de aanloop naar de bruiloft ontstond het plan dat Roy samen met z’n zus zouden gaan zingen. Omdat ze daarvoor natuurlijk geluids- en licht apparatuur nodig hadden werd buurman Albert Zijlstra ingeschakeld. Hij is eigenaar van Zijlstra Sound en samen werd een plan van aanpak gemaakt. Achteraf bleek dat een schot in de roos. Het optreden tijdens het feest was een succes en de nabespreking het begin van een nieuw hoofdstuk in het leven van de 32-jarige zanger uit het Friese dorpje Tzummarum. Sinds 16 oktober 2022 staat hij als artiest ingeschreven bij de KVK. Inmiddels is ook Nico Hoekstra als extra geluidman toegetreden tot het team van Roy. 

Roy: ‘Ondertussen heb ik al een aantal optredens mogen verzorgen. Tijdens een groot evenement in Harlingen raakte ik in gesprek met zangduo Roel & Marty. Zij vertelden dat er in april een nieuwe single van hen zou verschijnen en nodigden mij uit om mee te gaan naar de opname bij Roy Otters van ANRO Productions. Daar ben ik natuurlijk mee naartoe gegaan en kwam er al snel achter dat ik ook een lied op wilde nemen. Met het idee om een vrij onbekend nummer van Stef Ekkel nieuw leven in te blazen stond ik een tijdje later bij Otters op de stoep. Roy heeft het tempo verhoogd en muzikaal ook behoorlijk onder handen genomen. Ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat er mag zijn. Hier kan ik wel mee voor de dag komen. Ik ben ook erg blij met Roel & Marty. Zij begeleiden mij met heel veel zaken en daar ben ik hen erg dankbaar voor’.

     =====

Week 2, 2023

Ondertussen mogen we Otto Lagerfett al een van onze noemen in de Vaderlandse Showbusiness en Entertainment branche.
Jaren geleden reed deze Grote Schlager Star uit Duitsland ons land binnen, om zijn blonde Nederlandse Schone te volgen……kortom hij ging zijn hart achterna.

Inmiddels zijn we blij dat hij hier is neergestreken, en zijn fantastische Schlager Muziek hier met iedereen deelt, en ja zijn Nederlands komt zo langzaam aan al in de buurt van Prins Bernhard.

Geboren in het overwegende Katholieke Duitsland, kwam Otto vanaf kinds aan in de RK-Kerk, is gedoopt en kent vele Psalmen die hij uit volle borst al meezong. Maar ja, zoals ook in Nederland, is er direct de buurt van de Kerk ook altijd vaak het Dorpscafe daar noemend de ‘Kneipe’.

In de puberjaren van Otto, was hij direct na de laatste klanken van het orgel daar te vinden, met menig potje bier en volop meezingend met alle grote Schlager Hits.

Hier begon de grote Carriere van Otto lagerfett en Herr Pastor kwam zo af en toe ook eens even langs, was het niet om  Otto te horen zingen dan was het wel omdat hij zelf ook niet vies was van een biertje.

Als je dan zo’n carriere hebt en je komt in aanraking met succes, alcohol en veel mooie vrouwen……tsja dan heb je in ieder geval een mooi leven, maar toch vraagt Otto zich af…..als er toch een leven na de dood bestaat en de Hemel en de Hel, wat staat mij dan wachten.
Hij ligt er niet van wakker, maar ging toch weer even langs bij zijn oude Herr Pastor en legde bij hem die vraag neer.

Deze was heel duidelijk, en Otto nam die wijsheid mee terug, en vertelde dit aan zijn schrijvers-producers vrienden Emile Hartkamp & Norus Padidar en………..beter dan dit kan het niet verwoord worden. “Herr Pastor” is dan ook de titel van de nieuwe single van Otto Lagerfett . Een regelrechte Kroegen – Feest knaller, die je meeneemt in de wereld tussen Hemel & Aarde en tusen Kerken & Kroegen.

Met dank aan: ScorePromotions

      ========

Week 1, 2023

Hier is hij dan het nieuwe nummer” Sterker Dan Ooit” van Britt Harks (Showeventz)
En zo voelt Britt zich ook, in een direct vervolg op het speciale en veel gedraaide “tegen pesten” nummer “Als Ze Toch Wisten !!

Het nummer geeft aan dat Britt gegroeid is en dat wil ze iedereen dan ook graag laten weten.
Een prachtige opvolger van haar eerste nummer.
Samen met vertrouwde mensen is er weer een weg omhoog in de toekomst ingeslagen.

Compositie; Tim Hemme
Tekst; Angela Radke
Muziek; Tim Hemme, Perry Harks (guitars)
Audio Production/Recordings; Smart Tracks Recording (Perry Harks)
Videoclip; Carlo de Greef
Locatie Videoclip; Gasthuishoeve de unieke streekbeleving in Sint-Oedenrode.

Terug naar boven